Ajánlatok Elérhetőségek Voucher Balance

Gyermekvilág

Gyermekvilág

Szolgáltatásaink kialakításánál törekedtünk arra, hogy a gyermekek igényeit is maradéktalanul kiszolgáljuk, tartalmas szórakozási lehetőséget biztosítva a kicsiknek és a nagyobbaknak egyaránt…

JÁTÉKLEHETŐSÉGEK GYERMEKEKNEK

Az új Thermal Hotel Balance**** családbarát szálloda, szolgáltatásaink kialakításánál törekedtünk arra, hogy a kicsik kényelmét is biztosítsuk. A Superior és Deluxe szobáink pótágyazhatók, illetve több összenyitható kétágyas szoba is vendégeink rendelkezésére áll.

Amíg a szülők a fürdő vagy wellness szolgáltatásainkat élvezik, addig a kicsik sem unatkozhatnak. Szállodánkban gyerekjátszó, a szabadban pedig saját játszótér teszi lehetővé a szabadidő kellemes eltöltését. Emellett tartalmas szórakozási lehetőséget biztosítunk a kicsiknek és a nagyobbaknak egyaránt.

A nap bármely szakaszában rendelkezésre áll:

  • számos társas- és kártyajáték
  • játszószoba
  • játszótér Thomasszal, a gőzmozdonnyal
  • X-box
  • és csocsó.

 2018 nyarától programjaink tovább bővültek! Elkalauzoljuk a gyermekeket és szüleiket az óriások birodalmába, ahol ingyenesen nyílik lehetőség egyedi játékainkat  kipróbálni. "Óriásaink" időjárás függetlenek, hiszen rossz idő esetén konferenciatermünkben állnak rendelkezésre!

Ezen kívül kérésre egész napos gyermekfelügyeletet is tudunk biztosítani: 5.000 Ft / gyermek/ 2 óra