Ajánlatok Elérhetőségek Voucher Balance
Főoldal / Nevezetességek / Horvátország

Horvátország

Varasd

Távolság: 50 km

Zágráb mellett, Horvátország másik népszerű szárazföldi turistacélpontjának Varasd (horvátul Varazdin) számít. A város vára, óvárosa, számos múzeuma, és galériája, valamint hangulatos, szép utcácskáinak köszönhetően Észak-Horvátország legnépszerűbb turistacélpontjává vált. Remekül gondozott, és megóvott épületei Prága után Európa legfontosabb barokk emlékévé teszik.

Látnivalók:

  • Vár
  • Katedrális
  • Óváros
Varasd

Trakostyán

Távolság: 89 km

Egy igazi mesebeli kastély mindössze 89 km-re Lentitől! A kastélyhoz egy csodálatos park, hatalmas tó is tartozik, ahol napsütötte délutánokon kellemes sétákat lehet tenni!

Trakostyán

Csáktornya

Távolság: 36 km

A 36 km-re fekvő település egykor a Zrínyi család központja volt, így ma is jelentős magyar emlékekkel rendelkezik. Fő látnivalója a kastély. A reneszánsz épület körül ma is láthatóak a várárok és a bástyák nyomai, valamint a városka nevét adó kastélytorony.

Látnivalók:

  • Csáktornya vára
Csáktornya

Békásd (Zabnik)

Távolság: 24 km

Horvátország legészakibb pontján a kis Zabnik nevű település mellett a Murára épült vízimalom várja a vendégeket! A kis malom 1902-ben épült és mai napig a Mura vize hajtja. A malmot a csodás természeti környeket, a "Molnár tanösvény" és a komp teszi olyan bájos látnivalóvá!

Békásd (Zabnik)

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás