Ajánlatok Elérhetőségek Voucher Balance
Főoldal / Kerékpáros túrák

Kerékpáros túrák

Dombok és síkságok mentén

Táv: 50 km

Időtartam: 4 óra

Útvonal: Čentiba/Csente–Lendava/Lendva–Dolga Vas–Mostje–Genterovci–Kamovci–Žitkovci–Dobrovnik–Bukovina-tó–Dobronak–Žitkovci–Bödeháza–Gáborjánháza–Rédics–Lendvadedes–Nagy Tenke-hegy–Lendva-hegy–Čentiba/Csente

Részletek
Dombok és síkságok mentén

Dedesi-tó felfedezése

Távolság: 5 km

Időtartam: 1 óra (gyalog), 30 perc (kerékpár)

Mindenki kedvenc útvonala! Ha csak pár órát szeretne kirándulni, kicsit vágyik a természetbe, akkor itt a megoldás! A hotelből kiindulva forduljon egyből balra, majd a Konkoly Lovardánál jobbra és a kerékpárúton induljon el! Az út egyenesen a gyönyörű fekvésű Dedesi-tó dombokkal körülölelt megnyugtató természeti környezetébe visz! Kérje el ingyenes smoovey rezgő gyűrűinket vagy nordic walking botjainkat! Érdemes a tó körül is tenni egy hatalmas sétát!

Részletek
Dedesi-tó felfedezése

Tőzike túra a Lenti Parkerdőben

Táv: 6 km

Időtartam: 1-2 óra

Egy túra a korai tavasz első hírnökeinek! Sétáljon vagy tekerjen ki a város határában található Lenti Parkerdőbe és gyönyörködjön a több ezer védett virágban, járja be a tanösvényeket és ismerkedjen a helyi állatokkal és növényekkel! Induljon el a Kossuth út irányába, majd a benzinkútnál lévő körforgalmat elhagyva folytassa útját a Lenti vár felé!

Részletek
Tőzike túra a Lenti Parkerdőben

Kotuliliom túra

Táv: 10 km

Időtartam: 2-3 óra (gyalog), 1,5 óra (kerékpár)

Minden évben március közepétől-április elejéig virágzik a védett mocsári kotuliliom, mely 2016-ban elnyerte az "Év vadvirága" címet! Szállodánkból indulva könnyed séta vagy kerékpáros út vezet ki a máhomfai kerékpár úton, majd kanyarodjon el balra a Lentiszombathely irányába lévő bekötő útra! Itt a környék "függőhídja" átvezet a Kerkán, majd az útról balra letérve az erdővel fedezze fel ezeket a gyönyörű virágokat! Szerencsések még hóvirággal és tőzikével is találkozhatnak! Hazafelé érdemes Lentiszombathely - Lentimumor irányában menni, esetleg a Margaréta tekézőben egy finom italra beülhetnek!

Részletek
Kotuliliom túra

Lenti-Szécsisziget bivalytúra

Táv: 13 km

Időtartam: 1,5 óra

Tekerjen a vadiúj Lenti-Szécsisziget útvonalon! A hotelből elindulva vegyen egy jobbost a kisvasút után, majd haladjon végig a Bánffy úton! Az út végén pedig már meg is találja a kerékpárutat, melyre jobbra kanyarodva kényelmesen elindulhat Szécsisziget irányába! Egy apró település megannyi látnivalóval: bivalyrezervátum, Andrássy-Szapári kastély, legendás templom és egy csodaszép kis vízimalom várja a Kerka holtágánál!

Részletek
Lenti-Szécsisziget bivalytúra

Mura-erdei kerékpártúra

Táv: 35 km

Időtartam: 3 óra

Útvonal: Lendava/Lendva–Trimlini–Petišovci–(Mura-erdő)–Pince-Marof–Pince–Dolina pri Lendavi–Čentiba/Csente–Lendava/Lendva

Ezen a kerékpáros körtúrán az útvonal kb. fele szakaszán kavicsos úton kell haladunk, ezért terepkerékpárral célszerű útnak indulni.

Részletek
Mura-erdei kerékpártúra

Tekergés Zalában és a Muravidéken

Táv: 40 km

Időtartam: 7 óra

Útvonal: Lenti–Rédics–Genterovci/Göntérháza–Lendava/Lendva–Čentiba/Csente–Tornyiszentmiklós–Lovászi–Szécsisziget–Lenti

Kerékpáros körtúránkon határon innen és túl barangolunk. Lentiből a főúton indulunk Rédics felé, majd a város határától kerékpárúton tekerünk. Rédicsen, a körforgalomból egyenesen hajtunk ki, és a kis forgalmú aszfaltúton tekerünk tovább.

Részletek
Tekergés Zalában és a Muravidéken

Mura menti kerékpáros körtúra

Táv: 36 km

Időtartam: 3,5 óra

Útvonal: Čentiba/Csente–Lendava/Lendva–Dolnji Lakoš–Gornji Lakoš–Gaberje–Kapca–Hotiza–Sveti Martin na Muri–(Vrhovljan–Žabnik)–Marof–Hlapičina–Mursko Središče–Petišovci–Trimlini–Lendava/Lendva–Čentiba/Csente

Körtúránk kiindulópontja, Csente községben a Muránia Sport és Kerékpáros Központ. A 443-as főúton, Lendva irányába kezdjük tekerésünket. A városba érve, a lámpás kereszteződésben balra fordulunk a Tomšičeva utcába. Egyenesen haladunk tovább, a következő három körforgalomban is. Dolnji Lakoš községben már kerékpárúton tekerhetünk tovább.

Részletek
Mura menti kerékpáros körtúra

Őrségből Gorickoba

Táv: 38 km

Időtartam: 3 óra

Útvonal: Őriszentpéter–Szalafő–Hodoš/Hodos–Dolenci/Dolány–Hodoš/Hodos–Bajánsenye–Őriszentpéter

Őriszentpéteren, a körforgalomból Szalafő irányába indulunk. 2 km múlva, az útkereszteződésben balra térünk. A dimbes-dombos kerékpárbarát úton, 6 km után beérünk Szalafőre, ahol balra térünk Pityerszer felé. Tekintsük meg a Népi Műemlékegyüttest.

Részletek
Őrségből Gorickoba

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás